Llavors d’una altra societat

Llavors

 

Del no res no neix mai res. Si podem seguir acariciant la possibilitat de crear una societat més justa, lliure i sostenible que el capitalisme és perquè, en el seu si, ja ara, s’estan gestant moltes petites formes de treballar, consumir, relacionar-nos, habitar, aprendre, estimar… que prefiguren aquest hipotètic dia de demà. Ajuda’ns a difondre aquestes experiències a través del twitter, utilitzant el #adeucapitalisme. A qui faci la piulada més interessant li regalarem un exemplar del llibre “Adéu, capitalisme 15M-2031”. Al darrer capítol titulat Topies, descric una cinquantena d’aquestes llavoretes d’un nou món, però naturalment n’hi ha moltíssimes més. Ens agradaria que aquest bloc servís perquè tu també, estimada lectora, estimat lector, expliquessis les experiències alternatives que coneixes, que és la millor manera per replicar-les en altres llocs i acabar teixint una xarxa social alternativa. D’altra banda, aprofitem per convidar-te a la presentació del llibre, que tindrà lloc el dissabte que ve, 19 de maig, a les 12 del migdia. I on la farem? Doncs en una plaça, e-vi-dent-ment! I en quina plaça? Doncs a la plaça de la Revolució, de la vila de Gràcia, no en podia ser altra! M’acompanyaran en Joan Lluís Jornet, de la Xarxa d’Economia Solidària, que farà la presentació; en Joan Subirats i la Gabriela Serra, que parlaran sobre la necessitat i la possibilitat de sortir del capitalisme, i naturalment, si vols, tu i molta altra gent com tu, com jo, com nosaltres.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.